BioBit Logo

Lethality Mapper

Lethality Mapper este un Microsoft Excel dezvoltat de SGM Biotech Inc pentru a ajuta inginerii de validare în determinarea acelor locatii letale dintr-un sterilizator. Avand in vedere F-valoare si datele introduse direct în Excel, creeaza pe harti simple imagine 2D si 3D.

Software-ul creeaza aceste harti lethality ca diagrame standard de la datele introduse direct in Excel, lasand libera organizare de a crea si defini propriile modele de colectare a datelor si să utilizeze puterea de analiza completa a Microsoft Excel.

Cerinte: Sistem de operare: Microsoft Windows 98, ME, NT4, 2000, XP, Vista, sau 7
Software: Microsoft Excel 97, 2000, 2002 (XP), 2003, sau 2007

Utilizarea Lethality Mapper este simplă şi necesită un minim de efort al operator. Pentru a începe, utilizatorul introduce datele în Excel, astfel încât să reprezinte plasarea originală fizică a termocuplurilor în cadrul stratului analizat. De exemplu, un tehnician ar putea colecta date dintr-un sterilizator (un strat foarte mic), care are nouă locaţii de produse, ca in figura 1 sectiunea Imagini :

Diagrame cu datele  F-valoare din acest strat sunt destul de usor de obtinut folosind Lethality Mapper.

DESCRIERE
COD
CDROM
LETHMAP

 

 


Produse din aceeasi categorie cu Lethality Mapper

Lethality MapperLethality MapperLethality MapperLethality MapperLethality MapperLethality MapperLethality MapperLethality Mapper
1.jpg