BioBit Logo

Indicatori chimici ProChem SSE

ProChem SSE (Steam Sterilization Emulator) este o AAMI / ISO Class 6 indicatori chimici conceputi pentru utilizarea în sterilizarea cu abur.

ProChem SSE este unic prin faptul că este destinat utilizării cu cicluri multiple de sterilizare cu abur: 3,5 minute la 135 ° C (275 ° F) şi 4 minute la 132 ° C (270 ° F).

 

DESCRIERE
COD PRODUS
CONFIGURATIE
ProChem SSE
CI-SSIX
250/cutie

 

 Postaţi o bandă Raven ProChem SSE în fiecare ambalaj, huse sau tavă pentru sterilizare. Toate benzile la un loc în ambalajul considerat cel mai dificil pentru a ajunge abur la el.

Atunci când este utilizat indicatorul Raven ProChem SSE rezulta confirmarea vizuala unde condiţiile de sterilizare s-au întâlnit la punctul de plasament în camera de sterilizare. După ce ciclul este complet, verificaţi vizual dacă bara indicatoare sa transformat de la violet la verde. În cazul în care bara de indicator nu este verde, se sugerează condiţiile inadecvate de sterilizare la punctul de plasare.

Termen de valabilitate: 18 luni

Documente Indicatori chimici ProChem SSE

Instructiuni de folosire pentru Autoclave Tape (36kB)Instructiuni de folosire pentru ProChem EXT (50kB)Instructiuni de siguranta/folosire ProChem SSE (50kB)Prezentare ProChem SSE (387kB)Prezentare ProChem SSE (497kB)Instructiuni de folosire ProChem SSE IFU (23kB)


Produse din aceeasi categorie cu Indicatori chimici ProChem SSE

Indicatori chimici ProChem SSE
ProChem.jpg