BioBit Logo

Indicatori chimici ProChem BD-RO

DESCRIERE
COD PRODUS
CONFIGURATIE
ProChem BD-RO
CI-BD867-4
20/cutie

Instructiuni de folosire:

Sterilizator de testare o dată pe zi.

     Pentru testare la începutul fiecărei zile. Un ciclu de scurtat ar trebui să fie utilizate pentru preîncălzirea sistemului (adică omite faza de uscare). În cazul în care sterilizatorul este în uz continuu, apoi testarea poate fi efectuata în orice moment, dar ar trebui să fie testat la aceeaşi oră în fiecare zi.

     Puneti pachetul pe raftul de jos, în secţiunea frontală a sterilizatorului, langă uşă şi peste scurgere.

     Testul este cel mai precis atunci când nimic altceva nu este in camera, asa ca nu folositi acest ciclu pentru a steriliza produse sau ambalaje. Alte elemente în acest ciclu poate invalida testul.

     Rulaţi un ciclu de pre-vacuum, 3,5 minute la 132 ° C (134 ° C în afara SUA). Puteţi elimina faza de uscare pentru a economisi timp, fără a afecta testul.

     Dupa ce ciclul este complet, scoateţi şi deschis pentru a examina foaia de indicator. ATENŢIE! Ambalajul de testare poate fi încă fierbinte asa ca trebuie atentie atunci când se manipulează pentru a evita rănirea.

     Înregistraţi informaţiile necesare cu privire la foaie (sau într-un jurnal de bord) şi se păstrează pentru înregistrările dumneavoastră.

     Pachetul de hârtie de filtru poate fi aruncată într-o cutie de hârtie pentru reciclare.


Produse din aceeasi categorie cu Indicatori chimici ProChem BD-RO

Indicatori chimici ProChem BD-ROIndicatori chimici ProChem BD-ROIndicatori chimici ProChem BD-ROIndicatori chimici ProChem BD-RO
Prochem1.jpg