BioBit Logo

Indicatori biologici SGM Strip

DESCRIERE
COD PRODUS
POPULATIE
ATCC
CONFIGURATIE
SGMStrip - LTS Formaldehyde
SGMLF/6
10x6
7953
Cutie de 100
G. stearothermophilus
 
 
 
 

 Informatii produs

SGMStrip™ pentru abur de joasa temperatura si formaldehida continind o cantitate cunoscuta de spori bacterieni 7953ƒvG. stearothermophilus inoculati in hirtie de filtru si ambalati individual in pungulite.

Instructiuni de utilizare:
1. Plasati stripurile continind indicatorii biologici inauntrul pachetelor si plasati-le in locurile cel mai greu de sterilizat.
2. Plasati un numar sufficient de stripuri inauntrul sterilizatorului. NOTA: Acest numar depinde de prevederile legislative dar niciodata nu este mai mic de 2 bucati. Se recomanda folosirea a 10 bucati per ciclu de sterilizare.
3. Expuneti incarcatura unui ciclu de sterilizare.
4. Dupa expunere, scoateti stripurile imediat ce incarcatura s-a racit si a fost aerata. Transferati stripurile catre laborator pentru a fi culturate.
In laborator:
Folositi tehnici strict aseptice si lucrati intr-o unitate de clasa 100 certificata; transferati fiecare strip cu indicator intr-un tub cu un mediu de cultura optim ( caseina din soia digerata in bulion).
5. Incubati stripurile la 55-60°C timp de 5 zile.
6. Daca exista spori ce au supravietuit sterilizarii, mediul de cultura va avea turbiditate mai mare si va deveni opac. NOTA: verificati toate culturile pozitive microscopic daca s-au format spori gram pozitivi. O caracterizare biochimica nu este necesara.
7. Inregistrati rezultatele testelor.
8. Autoclavati toate tuburile pozitive inainte de distrugere.

Certificare:
SGMStrip sunt certificati pentru populatie, valoarea D si performante si sunt fabricati in conformitate cu standardul USP si cerintele ISO 11138.

Disponibili:
Cutii a 100 bucati stripuri.

Depozitare:
Temperatura camerei. Nu dezumidificati.

Expirare:
24 luni de la fabricatiei.

 

Documente Indicatori biologici SGM Strip

BIsDvalueAndPopVerification-Assessment (124kB)Infection Control Dec 2001 (147kB)Spore Strips (634kB)Spore Strips IFU (18kB)


Produse din aceeasi categorie cu Indicatori biologici SGM Strip

Indicatori biologici SGM Strip
sgmstrip2a(5).jpg