BioBit Logo

Indicatori biologici ProAMP

DESCRIERE
COD PRODUS
POPULATIE
CONFIGURATIE
ProAMP
PA-5-110NC
10 5
100 fiole + 10 controale negative / cutie.
PA-6-110NC
10 6
100 fiole + 10 controale negative / cutie.

ProAMP are dimensiuni reduse (25 - 28 mm x 7,2 + /-0.2mm), astfel încât să poată fi folosit în zonele în care alti indicatori biologici nu sunt potrivite.
Este ideal pentru validarea sterilizarii a încărcăturilor lichide, dar este de asemenea potrivit si pentru sarcini care conţin materiale uscate.
Nu este necesară activarea indicatorului ci se expune pur şi simplu fiola la procesul de sterilizare şi se incubează ulterior.

Ambalaj

ProAMP este ambalat cu 100 teste şi 10 controale negative pe cutie. Controlul negativ este o fiolă cu mediu de cultura realizate din acelaşi lot de mediu corespunzător pentru sporii respectivi.

Interpretare

De control al IB: fiola (pozitiv) de control trebuie să prezinte turbiditate şi / sau o schimbare de culoare sau spre galben. În cazul în care fiola de control nu arată semne de creştere, ia în considerare testul ca fiind invalid.

De încercare BI: Un ciclu de sterilizare nu este indicat de turbiditate şi / sau o schimbare de culoare sau spre galben. O unitate de testare care îşi păstrează culoarea sa iniţială indică faptul că parametrii de sterilizare au fost îndepliniti.
 
Certificare

Fiecare lot de ProAMP este certificat pentru populaţie, specie, D-valoare, z-valoare, de puritate şi termenul de expirare.
 
Termenul de valabilitate: este de 18 luni de la data fabricaţiei.

Documente Indicatori biologici ProAMP

Instructiuni de siguranta/folosire ProAMP (3) (9kB)Controale negative pentru ProAmp si ProSpore (25kB)Doc. PopAssayProAMP (72kB)Prezentare ProAMP (46kB)Prezentare ProAMP 5230 (21kB)


Produse din aceeasi categorie cu Indicatori biologici ProAMP

Indicatori biologici ProAMP
proamp.jpg