BioBit Logo

Incubatorul Smart-Read EZTest

DESCRIERE
COD
CELULE DE INCUBARE
TEMPERATURA
Smart-Read EZTest pentru Steam
SWI-201
10 + 1 de control
60 ° C

Informatii produs
Incubatorul Smart-Well® este un aparat de mare precizie, sofisticat, usor de configurat si operat prin ecranul touch screen. Incubatorul Smart-Well poate monitoriza evolutia a pina la 10 indicatori EZTest Smart in mod independent si are si o celula pentru fiola de control pozitiv.
Fiecare fiola de indicator biologic este documentata independent printr-un raport ce se poate imprima si care poate fi modificat la cererea clientului. Are setata alarma care incepe sa sune in momentul detectarii unei fiole pozitive. Incubatorul are in dotare si un termometru ce permite operatorului sa verifice foarte rapid functionarea incubatorului.

Smart-Read EZTest Sistemul de monitorizare biologica permite eliberarea unui medicament steril cu o confirmare biologica mai rapida şi mai uşora. Acest sistem unic utilizeaza un indicator biologic real (BI). Nu are enzime adaugate sau integrator chimic, probele sunt incubate, evaluate şi documentate intr-o singura operaţie simpla, automatizata.

Bazandu-se numai asupra creşterii sporilor bacterieni, sistemul Smart-Read poate detecta defectiuni de sterilizare in trei - cinci ore, iar rezultatele negative pot fi confirmate, cu o suplimentare de cinci ore de incubare.

Sistemul Smart-Read EZTest include Smart-Read indicator biologic autonom care este special conceput pentru evaluarea rapida si avansata. Este bazat pe o tehnologie familiara, si poate fi pus în functiune de către orice personal cu minim de instruire şi de validare.

Folositi incubatorul dupa cum urmeaza:
Numai pentru interior
Temperatura 5°C la 37°C
Altitudine ≤ 2000 m
Grad de poluare redus
Umiditatea relativa maxima 80% pentru temperaturi mai mici de 31°C si descrescand liniar catre 50% la 37°C
Alimentarea cu curent electric sa nu aiba o fluctuatie mai mare de ±10% din tensiunea nominala
Nu instalati incubatorul in spatii deschise vaste, langa ferestre deschise, aer conditionat, aerisiri de racire, langa echipamente ce produc caldura, caz in care fluctuatia de temperatura ar putea afecta buna functionare a incubatorului.
Incubatorul Smart-Well a fost conceput pentru folosirea cu indicatorii biologici Smart-Read ce contin G. Stearothermophilus. Folosirea cu alti indicatori biologici poate duce la rezultate si rapoarte eronate.

NOTA: INCUBATORUL ESTE CONCEPUT PENTRU FOLOSIRE CONTINUA SI NU ESTE PREVAZUT CU BUTON DE PORNIT/OPRIT.

Incubatorul Smart-Well® este oferit intr-un set care contine incubatorul propriu-zis, stylus, imprimanta, termometru si cablurile necesare.

Incubatorul este patentat si este protejat impotriva copierii.


Produse din aceeasi categorie cu Incubatorul Smart-Read EZTest

Incubatorul Smart-Read EZTest
smart-read-group.jpg