BioBit Logo

Suspensii spori

 

Suspensiile de spori sunt folosite pentru a inocula în mod direct un material sau o soluţie cu o concentraţie cunoscută de spori. US FDA cere dispozitivului medical, fabricanţii de produse farmaceutice pentru a contesta produsele lor direct cu sporii înainte de a le da spre vânzare. Această provocare este menită să stabilească dacă materialul dispozitivului transportatorului sau proprietăţi farmaceutice (vascozitate, conţinutul de sare, etc) nu are efect sporicidal sau conservant care va afecta capacitatea producătorului de a steriliza produsul şi pentru a stabili instrucţiuni privind modul în care utilizatorul poate steriliza aparatul pentru reutilizre.

Suspensiile sunt disponibile într-o soluţie de etanol de 40% sau 100% deionizată H2O.

Unele materiale hidrofobe ar putea determina o scădere (0,1 ml) aratand ca un şirag de mărgele pe suprafaţa sa. Deoarece această usuca şiragul de mărgele, sporii ar fi grupuri de granule pe partea de sus. Pentru aceste tipuri de materiale, ar fi în avantajul dvs. de a utiliza suspensiile in soluţie de etanol, astfel încât sporii raspendati sa stea uniform pe suprafata. Acelaşi lucru este valabil şi atunci când inocularea într-o soluţie, în cazul în care un inocul de apă nu poate fi miscibil.

DESCRIERE
COD PRODUS
Suspensie spori
G. stearothermophilus
7953

 Specie

Mesa produce multe specii de spori non-patogene. Cele mai multe sunt folosite pentru diferite tipuri de sterilizare, deşi unele au alte utilizări. Mai jos este o scurtă descriere a utilizărilor cele mai frecvente:

G. stearothermophilus1 (ATCC # 7953) pentru abur, B. atrophaeus1 (ATCC # 9372) pentru căldură uscată şi OE şi B. pumilus1 (ATCC # 27142) pentru iradiere gamma sunt produse standard.

Documente Suspensii spori

Population Assay-Spore Suspension (16kB)


Produse din aceeasi categorie cu Suspensii spori

Suspensii spori
sporeSuspensions(1).jpg