BioBit Logo

Indicatori biologici Protest H 2 O 2

 

Protest H2O2 este un indicator biologic
- proiectat special pentru utilizarea în ® STERRAD Sterilizare sistem1 (uz industrial);
- fiecare fiola este alcătuită dintr-un recipient de plastic cu capac, in interior cu o fiolă de sticlă mediu de cultura şi un disc de borosilicat inoculat cu G. stearothermophilus1 spori cu o populaţie nominală de 106 x 1.0;
- prevazut cu indicator chimic pe eticheta;
- rezultatele se obtin in 24 de ore;
- disponibil într-o cutie de 25 sau 100.

 

DESCRIERE
COD PRODUS
POPULATIE
CONFIGURATIE
Protest H 2 O 2
PT-3A-6-30
1,0 x 10 6
30 de teste şi 1 concasor

 

Activarea

Dupa ciclul de sterilizare, striviţi fiolă cu mediu de cultura cu instrumentul furnizate sau prin apasarea cu mâna a tubului de plastic. Unitatea este corect activata atunci când mediul de cultura a fost eliberat din fiolă şi discul cu spori este în contact cu mediul eliberat.

Etichetarea

Fiecare fiola este etichetată cu numărul lotului, data de expirare, producătorul şi specia de bacterii. Eticheta are un indicator de proces pe ea pentru a ajuta utilizatorul distingand usor fiolele expuse de cele neprelucrate.

Control

Fiola de control ar trebui să prezinte o schimbare a culoarii spre galben. În cazul în care fiola de control nu arată semne de creştere, se ia în considerare ca testul este invalid.

Incercare

O unitate de testare care îşi păstrează culoarea originală violet indică faptul că parametrii de sterilizare au fost îndeplinite.

Certificare

Fiecare lot de protest este certificate pentru populaţie, specie, D-valoare, de puritate şi data de expirare.
 

Termen de valabilitate: este de 18 luni de la data fabricaţiei. Protestul este fabricat şi testat în conformitate cu ISO 11138 şi USP actuale.

 

Documente Indicatori biologici Protest H 2 O 2

Instructiuni de utilizare ProTestH2O2 (63kB)Instructiuni de utilizare ProTest (23kB)Instructiuni de folosire ProTest H2O2(1) (63kB)


Produse din aceeasi categorie cu Indicatori biologici Protest H 2 O 2

Indicatori biologici Protest H 2 O 2
protesth202.jpg